Snabbt inlägg! :)

Hejhejhejhejhejhej! Slänger in ett snabbt inlägg nu eftersom jag inte har mycket tid. Måste göra läxorna, ställa mig för att gå på K´s kalas och för att sedan gå dit. Så har lite bråttom. Bilden tror jag att jag använt förut men det gör väl ingen skillnad? Passar på att visa sommarbilder nu! Idag har jag bara varit i skolan och slappat. Vet att K läser min blogg så vill tillbringa ett stort GRATTIS till henne nu på bloggen så... GRATTIS   det var mitt snabba inlägg så hejdå!

Mårrisen!

Ciao Amigos! Nu kommer lite fakta om vad som hänt. På Måndag for vi på något som kallades Forntida Vandringen! Där fick vi lära oss att skjuta med pilbågar, kasta spjut, hur man gjorde förut för att få till exempel fårskinn att bli mjukt, laga bröd, göra halsband med snäckor, rita med kol på stenar och ganska mycket till. Allt var faktiskt superroligt att göra. Men hur man gjorde men fårskinnet var inte lika kul. Äckligt. + Hade en av "ledarna" där två älgöron som man fick pröva på att rensa. Ja, ni hörde rätt älgöronMen jag prövade inte, nej USCH! Men sedan fick vi "steika lax" med honungsäpplen (De hade också blivit "stekta")  Det var måndagen, på tisdagen hände inte mycket. Jag och min vän Ellen stannade kvar efter skolan och var där, roligt. En hel massa kul hade vi, TACK till dig! Idag hade vi Matte-prov, tror det gick bra i alla fall :) Sen jag kom hem har jag inte gjort mycket. Imorgon ska jag på kalas. Det är K´s kalas, hon fyller år imorgon. Vet ni inte vem är kan ni kolla på deras blogg (det är två som har det, den andra är E ) Obs, de har bytt blogg. Deras nya blogg heter numera http://kikaemilia.blogspot.fi/ så ni kan kolla. På bilden ni fick är det jag, från sommaren. Kepsen som jag har på mig är min syrras, som jag hade stulit då :) http://www.youtube.com/watch?v=dYAvYhHAzrs & http://www.youtube.com/watch?v=inwAc-ZBpx0 &  http://www.youtube.com/watch?v=xKdMF1CVF20 Det är tre låtar som är bra. Två är konstiga men bra! Tipsar er att klicka! Det var ett långt inlägg, men jag har inte haft långa inlägg på ganska länge nu så.... I alla fall, Serien kommer ju på Halloween ändå, + det är ju om några dar! :D Men ja, en tävling kommer eftersom ni ville ha det. När är jag inte så säker på men efter serien nån gång! :) Hejdå!

Inte bloggat..

Hej! Nu undrar nån kanske varför jag inte bloggat. Jo, det är så att jag haft fullt upp i går. I går gjorde vi en egen bur åt Tusse. Fluffboll & Lilleskutt har dött, tyvärr. R.I.P ♥ Men, sånt händer. Igår övade jag till ett prov också, så jag hann inte. Nu idag har jag tid före pluggandet, men inte mycket så det blir ett snabbt inlägg. Men ett snabbt inlägg är i alla fall ett inlägg! :) Ja, hejdå!
 

Kalas

Hejhejhej! Kalas idag då :) På bilden ser ni Mårris leka med något plast. Ja, idag har jag inte gjort något egentligen. Åt ett kokat ägg + en banan till morgonmål, när jag vaknade. Imorgon är det skola, inte lika kul som helgen men so what? Vill inte till skolan men man måste. Igår var det väldigt, vädigt tråkigt på "festen" vid skolan. Vi fick tårta efter, den var inte såå god... Man fick gå och se på ett nytt dagis + i förskolan, och förstås i skolan också. Tänkte kanske ta serien lite tidigare, alltså inte på Halloween, OBS --> Kanske! Det var allt :)

Till skolan idag igen! :)

Hallå! Det här låter konstigt men idag ska jag till skolan! Och då ska jag inte lära mig Matte, Historia osv. Utan det är ju *trumvirvel* INVIGNINSFEST! Då ska vi sjunga, höra på när nån pratar, och äta gott! Ska bli roligt typ.For och sova igår kanske 11.00 för jag var trött. Dagen innan hade jag stigit upp halv 6. Pågrund av att min pappa fyllde år. Steg upp idag klockan halv 10, men är ändå lite trött O_o Ja, nu ska jag göra något annat så hejdå!
 

YAAAY

HeheheHEJ på er alla. Här fick ni en bild av bestämda jag. Snön där ute som fanns har, tro det eller ej, gått bort. Alltså smält bort. :( Började älska snön väldigt mycket, meen det kommer nytt. För idag är det återigen FREDAG! Ohihuu! Ska vara uppe till halv 5 på morgonen! Näe, för imorgon ska jag på invigning för skolan som är nybyggd. Har hes hals så det blir lite svårt att sjunga. P.s vi ska sjunga! Men vi får se. Men nu ska jag äta godis så hejdå!

Number 2

Här kommer ... DAGENS ANDRA INLÄGG! Som sagt var jag med K & E idag. ♥ Vi hade verkligen jätte roligt, tills jag skulle hem och äta. Har glömt lite men skriver nu Mitt Tips: Så, jag satt & funderade. Vilken tips ska jag dela med mig. Då slog det mig, allvarligt Mårris slog till mig. Tipset är: Vänner finns alltid där för dig, skaffa dig flera vänner. Man kan ALDRIG ha för många vänner! Till annat, hmm, ja. Imorgon fyller min pappa år. Det ska bli lite firande på morgonen och så blir det släktkalas i helgen. Tänkte göra en "tävling" kanske om någon vill det? (Skriv i en kommentar ifall du vill att jag ska ordna en "tävling". ) Ja, det var allt så hejdå alla söta bloggläsare! ♦

Huuh!

Pjuuh! Äntligen är jag frisk. Så glad. Men ännu har jag sjuk hals, det är det enda dåliga. Skoldagen började 08.00 och slutade 13.00 för mig. Det fanns egentligen ingen bra timme om jag får vara ärlig. Fast vi hade en timme med min favoritlärare, eller det var en vikarie för min favoritlärare är sjuk :/ Så, ja.idag ska jag vara med K & E. De ringde nyss, så jag måste gå! HEJDÅ!

Redigerar bilder! ;)

Hej! Ligger fortfarande här hemma och är sjuk. Och eftersom jag har väldigt tråkigt här hemma så tänkte jag passa på och redigera bilder. Då jag gjorde det kom jag på en idé! Varför inte ha en Halloween-Header eftersom det är om 1 vecka och några dagar HALLOWEEN! Så jag gjorde en, och den blev ganska snygg om jag får säga själv. Ja, det var väl allt. Men bye!

Home

Hej, nu ligger jag här hemma och är sjuk. Blir ingen skola idag, :/ Det blir ingen utedag för mig, kommer hålla mig inne. Har sjuk hals, 37.3 + fryser. Dålig dag, hoppas det blir bättre snart. Det var ett litet kort inlägg så hejdå!

Header

Hej halloj! Nu har jag bytt header till en tillfällig header. Den kommer ändras till något mycket bättre, men den får duga som min HÖST-HEADER. Idag är jag väldigt trött, + jag har huvudvärk. Lite tråkigt för vädret är bra. Har faktiskt inte mycket att säga så jag berättar om gårdagen. Igår var jag med K och E, vi gjorde en hel del. Fotade var en av de sakerna men dock så hade jag inte med kameran så det blev att fota med K´s kamera då :) Kolla in deras blogg friendsliv.blogg.se (De har en super snygg + ny header!) Jag tänkte börja med en ny sak som jag kommer kalla --> Mitt tips, i varje inlägg lägger jag Mitt tips: och så skriver jag mitt tips. Såå Mitt Tips: kolla in friendsliv.blogg.se och ni blir inte besvikna! Bye!

Söndag

Hej, hej! Nu är det söndag :/ det betyder att imorgon är det skola. Veckan går långsam ibland och helgen går allt för snabbt. Det ser ut som att snön inte kommer smälta, det är en hel del snö ute. Dagens pogram blir väl att vara med en kompis, förhoppningsvis. Ska gå ute och fota lite till bloggen + till serien... Nu ska jag snart gå ut, tror jag så det var det. Bue!

19.31

Hehehej! Vi har skaffat oss en ny hund, den heter också Mårris. Vilket sammanträffande! Näe, det är bara vår kisse Mårris som hamnat lite fel. O_o Se inte på mig, det var absolut inte jag ^^ Okej, jag erkänner men jag tror faktiskt att han gillade att vara där och utforska. Ja, som ni märker är jag gladare nu men inte helt på topp. Har varit till staden idag och shoppat ett par leggins som var vit och svart randiga för 14.95€ från Lindex , och en supersnygg t-paita för 14.95€ från Seppälä. Men den var på rea så vi fick den för typ 7 € , ett bra inköp. Igår var det film och myskväll med syrran Manda. Manda har även fotat bilden på Mårris ovanför. Vi åt vid ABC i staden också, tog en stor hamburgare och det var MUMS! Drack just glögg så nu ska jag bara vara på datorn. Heejdå!
 P.s Rubriken är 19.31 för att klockan är det just nu!

Snö & Is

Hej! Det är fortfarande mycket snö överallt. På bilden ser ni mina klackskor som vi köpte för 4 € på ett loppis, på höstlovet. Jag helt enkelt älskar dem, de är så sköna. Är inte så glad just nu, men det angår en privat sak. Idag ska jag troligtvis till staden och köpa kläder till skolans invigningsfest. Jag ska ha de skorna, som finns på bilden, då. Ja, jag har fotat några bilder tills serien men tror inte att jag fotar kaninungarna nå. Men, det var väl allt så hejdå!
 

Fredagsmys

Nu e de slut på veckan, de e dags för FREDAGSMYYYS ! Alla har väl sett den reklamen? Om du inte har det så skriv på Youtube Fredagsmys reklam, och så klickar du där det står OLW - Fredagsmys 2012. "Känslan Klockan 5" Fast det är reklamen som var 2012! Vill du se den nya verisionen välj OLW -  Fredagsmys (NY REKLAM + LYRICS) Ni hittar säkert olika förslag men jag tänkte ge några förslag jag med! Nu förstår ni säkert att det är FREDAG IDAG! Whoho! ♥ Veckan kändes lång men nu är den slut! Är överlycklig! Synd att det som sagt bara är 2 dagar och sen igen till skolan. Suck... Idag ska jag troligtvis vara med en kompis sent på kvällen, men får se om det ens håller upp i en minut. Vädret just nu är snöit. Det snöar MYCKET + det finns SNÖ överallt! Känns som vintern nu.. ^^ Det kanske är vinter, men ja... Det finns inget sätt att hindra snön, dessutom ÄLSKAR jag snön. Det bästa är att man kan göra snöbollar, snögubbar osv. Det är "blidot". Skolan gick snabbt, vi hade dessutom sångövning där hela skolan var i festsalen och övade + dagisbarnen var med också. I Dagis går min lilla syster Ida, så trevligt att träffa på henne i skolan. Vi hade risotto som mat i skolan, konstigt eftersom på fredagar brukar vi alltid få soppa eller gröt. Så kändes lite O_o konstigt. Jag längtar efter Halloween! Det är 2 veckor och 1 dag tills det så jag får hålla ut. Serien kommer ut på Halloween för jag fick 4 kommentarer om att ni ville ha en serie! Detta blev ett långt inlägg så jag hoppas att ni inte tröttnade på att läsa. Bilden jag lade är en bild på Mårris & Simba som stirrar argsint på varandra. De är lixom inte best friends ♠ Men som man säger ... Kärlek börjar alltid/oftast med hat... Ja, nu är inlägget slut så hejdå!

 

Flyg, fluga, till en värld där jag inte finns!

Hej halopp! Där fick ni en bild på mig och min stads/loppis outfit. For till Prisma & Loppis på höstlovet. Nu undrar ni säkert varför jag skrev en sådan konstig rubrik? Jo det är så att en jätte irriterande fluga irriterar mig just nu, så därför. Håller på med en serie, som kommer komma på Halloween. Halloween är om 2 veckor och nån dag, så jag hinner fota. Den kommer bli "läskig". Jag kommer i alla fall försöka göra den läskig. Idag ska jag troligtvis inte göra något speciellt. Kanske går till stan eller är bara hemma. Som sagt, dagen är oplanerad. Nu ska jag nog bara säga hejdå!

K & E & Jag

Hej igen! Idag har jag varit med K / Kika & E / Emilia som äger bloggen friendsliv.blogg.se 
VÄRD ett besök! Vi var först vid E´s men sen for vi till K´s. Vi hade roligt och åt mockarutor! MUMS! I skolan hade vi prisutdelning. Så många varv man gått/sprungit på MINIMARATON så många lotter fick jag. Jag vann 2 saker av 3 varv. ROLIGT! Tog en t-paita som var S. En penal där det fanns färgpennor, linjal och ett sudgummi. Och en bläckpenna som hade ett långt zebraaktigt hårband. Det där penalen, sudgummit, bläckpennan och hårbandet var allt 1 hel sak. Skoldagen var helt okej, men den roligaste timmen var nog när vi hade prisutdelning. Tänkte snart ha en serie om någon vill ha det? (Då skulle den handla om kaninungarna, hamstern och ja olika djur!) Lämna en kommentar att ni vill det så kommer den snart! Men nu .... Ø Byeee!

Sista Dagen

Hej igen alla snälla bloggläsare! Idag är det den sista dagen på höstlovet, då ska man passa på att vila. Men inte jag! Dagens pogram blir att åka till mommos & moffas och träffa kusinerna o förstås min mommo & moffa då :) Sen ska jag bara slappa. Igår så möblerade jag om i mitt rum. Det blev snyggt om jag får säga själv! :) Men det är inte klart än, ganska rörigt. Var uppe till halv 2 igår så är ganska trött. Får väl lägga mig tidigt ikväll då. "_" :) Heejdå!

Måndag Igen

Yaay och Heey! Det känns så skönt när det är Måndag och man inte är i skolan! Det tråkiga är att imorgon är det den sista dagen vi är lediga. Suck Δ Senare idag ska vi till *Trumvirvel* McDonalds Läängtar! Vaknade klockan 11.00 idag eftersom jag somnade först klockan 01.15! Jag hade sett på två filmer! Minns inte vad båda hette men den ena tror jag hette något med The day ..... Tomorrow. Vet inte vad som skulle vara där det står punkterna så jag lämnade det tomt". Sen efter det ska jag troligtvis vara med en kompis! ;) Nu ska jag lyssna på musik så Heej! ˆ•ˆ

Filmkväll

Hej igen, dagens andra inlägg. Har inte gjort något speciellt idag. Har bara varit ute & inne. Just drack jag glögg och ska äta skinkpaj snart. Min mamma har bakat grisar idag så jag har ätit 2 stycken. MUMS! Nu måste jag kila så det blev ett snabbt inlägg.

Vädret ---> Inte på topp

Godmorgon allihopa! Som rubriken berättar är vädret inte på topp... ↓ Eftersom det blåser fruktansvärt mycket idag. Men solen lyser liite så vädret är inte så uselt i alla fall. Idag ska jag kanske vara med en vän eller bara slappa eftersom det är höstlov. Bilden som ni fick tog jag igår. Där har ni också gårdagens Outfit. Det var länge sedan ni fick det eller hur?
Jag hade på mig en blå topp som jag köpt vid Kappahl för 4.95 €.
Byxorna syns inte så bra men det är svarta leggins med några läder"bitar". Dom kostade 14.95 € tror jag. Jag köpte dem från kanske H&M.
Örhängerna har jag köpt från Kappahl också för 3.95 €. Det är fjädrar, om det inte syns ◊ Nu finns det inget mer att berätta så hejdå! ξ

Fotodags

Tja alla! Idag har jag varit ute med mina systrar och fotat. Eftersom höstvädret var på topp så passade vi på att kratta ihop en lövhög. Det se ni kanske på bilden, jag ligger på själva lövhögen ↑. Den bilden ovanför tog min syster Manda, som är en "proffsfotograf" enligt mig. Men såklart ska ni få bilder som jag tagit också såå här kommer de: 
 Ett löv som fortfarande satt fast på en buske :) Inte ovanligt men det fanns inte såå många på busken :)
 Mårris ♥ Han är som en fotomodell! 
 Sa ju att han var en fotomodell, han vet redan att man ska sträcka på halsen ♦
 Lilla jag som inte syns så bra :)
 Nu syns jag bättre :)
 Också jag :)
 Sista bilden idag! :) Ska typ ringa åt K senare idag eller nåt, men nu ska jag läsa bloggar! Ciao 

Höstlov!

Här kommer en riktig typisk höstbild eftersom det är .... HÖSTLOV !! YEE! Vi har höstlov på lördag, söndag, måndag & tisdag. Man måste slappna av när man kan. För just nu måste jag slappa! Vi hade ju som sagt Minimaraton idag! Sprang 3 varv och det var en rejält lång bit man skulle springa! Jaa... nu har jag inte mycket mer att säga så Heej!

Glömde en sak!

Var med i Lovisas bloggtävling! Besök bloggen http://lovijsa.blogspot.fi/  ♥ och var med o tävla! Du kan vinna detta fina armband som finns på bilden! Besök och delta du med! ♥ Glömde skriva det i förra inlägget såå det blev ett helt nytt!

Minimaraton

Åh, neej! Imorgon blir det MINIMARATON för hela skolan. SUCK! Det är tråkigt, och varför just nu? Just denna vecka värker mina ben som bara den. Nej, usch! ∞ Inte glad alls, men imorgon ska jag få vara med min vänelev i 1 h/timme. Det ska bli väldigt roligt. Bilden ovanför är en bild på min mommo & moffas före detta häst Albertina. Men nu har de sålt bort den, faktiskt för ett tag sen men fortfarande lika synd. Ja, hmm... Vad ska jag göra idag? Kanske vara med en god vän eller ta bilder så att jag kan göra en till serie. Vi får se! :) Men så länge BYE!
 
 

Ridning

Hej stopp, mera galopp! Jag var just på ridlektion, det var den "lättaste" ridlektionen jag haft i år. Visst blev man varm och lite svettig men det var lätt. Travade i stort sett, felfritt. Och så fick jag galoppera för första gången i hela mitt liv! Yaay! Det kändes som att flyga på moln! Skoldagen var inte så bra, tråkig var den förutom sista timmen då vi hade Bildkonst. Usch, vad jag är hungrig. Aja, får väl bara gå och äta då. Det var allt , gå och ät nåt kallt! :) Med kallt menar jag glass för det är så gott. I alla fall, Bye!

Tack!

Hello! Suddig bild av ett hallon jag hittade i somras. Rubriken är "Tack!" för att jag helt enkelt vill tacka alla er för era fina kommentarer om min Serie. Några undrade ifall det kommer fler, svaret är Ja flera serier som såna kommer, men först måste jag fota ett djur som serien kan handla om. Vilket djur skulle du vilja ha en serie på? Vad som går att välja mellan är Hamster, Katt, Hund, Kanin och Kaninungar. Skriv i en kommentar. Idag har jag varit med K, roligt! ;) Rullskrinnade i "föusi", och var på datorn. Roligt. Nu vet jag inget prov som ska komma, så man kan säga att proven är över! Pjhuu! Äntligen kan man pusta ut och chilla :3 Nu ska jag göra läxorna och sen ska man väl ut? :) Hejdå!

Nu kommer det ni väntat på....

Hej, nu kommer specialen! :) Det kommer en till sån där "Mårris sketch". Men denna gång är det inte bara Mårris som är med. ♣ när Mårris pratar, ♦ När jag pratar, ◊ när någon annan pratar, då vet ni nog vem det är som pratar! 
 
 ♦ Hejsan! Här är Mårris, men schh vi leker kurragömma och det är Mårris tur att gömma sig. 
♣ Ja, så ni får inte säga åt Andrea var jag är... LOVA MIG! Vi lovar
♦ Jag är säker på att de lovar, Mårris göm dig nu! Jag börjar räkna nu. 1...2.....3......4 osv.
 ♣ Okej, nu får ni inte säga var jag är... Ska gömma mig! 
♣ Tror ni Andrea ser mig nu? Neej! Bra då ska jag bara vara tyst!
♦ 98.....99....100! Nu kommer jag Mårris! 
♣ Schh! 
 ♦ Hmm, var kan Mårris vara... Åh, en svans! Mårris du är hittad! 
♣ Attans, men nu gör vi något annat. 
♦ Okej!
♦ Hur hamnade du dit upp?! 
♣ Magii! 
♦ Men men, hur hamnade jag också här?
♣ En hemlighet Simba lärde mig. 
♦ Simba...?! Nu ska jag ta ett snack med Simba...
♦ Simba...?
◊ Ja? Kan du inte låta mig sova? 
♦ Neej... Har du lärt Mårris ett trix? 
◊ Absolut inte... ^^ 
♦ Lurar du mig nu?
◊ Kanskee...
♦ Simba?
◊ Okej, okej! Det var jag men Mårris tjatade så mycket....!
♦ Kan du lära mig också?
◊ Nej, nu får du lämna mig ifred! Jag vill sova! 
♦ Nu är jag tillbaka!
♣ Schh!
♦ Varför ska jag vara tyst?
♣ Kom upp så får du se! 
♦ Okej nu är jag uppe, vad skulle jag se?
♣ Kolla där! 
♦ Det är ju bara Grålli!
♣ Grålli vem? Han som brukar stå i den lilla hagen och hoppa mot gallret och ropa: Voff voff!
♦ Ja, det är han. Var tyst så att han inte märker dig, då blir det en scen!
♣ Okej!
♦ Hur hamnade jag här? 
◊ Det undrar jag med! Du luktar som Mårris? Är han också här?! Jag vill leka med honom!
♦ Nej, han är inte här tyvärr..... tror jag? Men nu måste jag gå! Hejdå!
◊ Hejdå, men ska du inte hälsa på F? 
♦ Jag hinner inte... Hejdå!
♦ Nu orkar jag inte vara med dig längre, Vem vet var jag kan hamna?! 
♣ Okej, fegis!
♦ Ähum, vem kallar du fegis? 
♣ Eee... Iiinnnggen...?
♦ Det var bättre, hejdå!
 
Så vad tyckte ni om den? Skriv i en kommentar tack! :D 
 
 

Specialen :3

Ciao! Tänkte säga att specialen är överflyttad tills imorn. Tänkte visa bilder från övernattningen hos F.
Bilderna ovanför är av det vi åt, fast vi åt också mycket mera som chips, dipp och coca cola. Vi drack 3 flaskor coca cola! Mums! Vi gjorde coca colan i deras limsa maskin! ;D Det var riktigt roligt, vi for och sova klockan 01.30 (Halv 2) Eller då försökte vi sova fast det tog ett tag innan vi somnade. Flera bilder kommer nu! :)
 En söt stor hund F har!
En annan söt hund som F har.
Deras kissemisse Pricken.
Ser ni vilken förvandling?! Andra bilden ser väl rätt mysig ut eller hur!? :D  Hoppas ni är nöjda över bilderna! :D
Nu ska jag göra läxorna så Bye! 
 

Dagens program

Tjena allihopa! Bilden ovanför är en bild av vår kisse Mårris ♥, min fot syns lite men det gör inget, eller? O_O
♣ Idag ska jag sova hos F, eller det kanske inte blir något sovande. Det kanske blir vara uppe hela natten med F istället. ♦ Vi har redan gått till bode och köpt chips, godis, dipp och POPCORN. Nami!!! Här kommer några bilder, av .... CHIPS!!!!!! X)
Visst blev ni snåla nu? :D Inte? Synd.. Här kommer en bild av mig!
 Specialen kommer nog, men den kommer i ett inlägg men inte nu. Kommer imorgon om inte senare idag. Nu vet jag inte vad jag ska säga... Jo, F & jag har just lagat en mus/rått-fälla. Får se om nån mus eller råtta fastnar i den O_O Nu vet jag inget mer så Bue!
 
 

Candy

♥♥♥
Skolan är slut! Yey! ♥ Heelg, nu får man tid att vila, Ah. Som ni ser vilar jag redan med min godispåse.... Är lite crazycandy. Ska äta så mycket godis att jag döör! Haha, nej för då skulle ni ha en döskalle som skulle skriva på bloggen i stället. 
 Vilken tur ni har eller hur, den där döskallen ser ju riktigt läskig ut! Aaaa!
Idag var mitt sista prov för veckan (såklart, de är ju helg). Provet var lätt, förhoppningsvis får jag mer än hälften rätt. Idag ska jag ut med F, ni kanske kan få en bild på henne om ni har tur. Min speciala sak som kommer på lördagen tror jag blir lite speciellare än tänkt. ^^ Nu har jag bara en sak att säga er:
Ge mig kommentarer & Hejsan eller kanske man ska säga Hejdå MOHAHAHA! :D

Yay ;3

Hej, hej allihopa! Här kom en bild på min alldeles egna kanin, Nasse. Love u ♥ Han är bara för söt, eller hur? ♥
Solen skiner, åh härligt. Det är första dagen den skiner på länge. Visst har den kanske kikat fram men då har det varit mulet. Nu ser jag kanske 5 små moln annars inget. Känns som sommar nu.
 
Vet inte vad jag ska säga om skolan idag, den var tråkig som vanligt. Men de två sista timmarna fortsatte vi på ett projekt. Vi ska skriva om höna, får, get, häst, ko & gris. Håller på med fåret, älskar får. Deras ull är sköön att känna på, men inte om det är blött. Uh! 
 
Dagens pogram blir väl att öva på provet (finska) och sen bara flyta med strömmen = Ta det luugnt. Tv-tittande sen då, eller kanske till och med ett blogginlägg till? .. :)
Som sagt, på Lördagen kommer något speciellt. Kanske inte bloggar då, men ni får se det speciella på Söndagens inlägg. Snart är veckan slut, YAY! 
Inget mera, förutom ett litet hejdå!

One more...

 
Yay! Ett prov avklarat, vet inte resultatet än men man får hålla tummarna på att få ett bra resultat. Idag var jag hos skolhälsovårdaren. Kul! ;) Man skippade en lektion / 2/4 // Halva , av den åtminstone/  På finskan hade vi att öva till provet på datorn. Vi fick spela finska spel. Roligare än att ha vanlig lektion. Idag blir det: att öva på prov. Nästa vecka är det inte heller så lugnt. Engelska prov. :D Engelska är lätt, som tur är. ♣ Ja, ska väl bara chilla efter att ha övat. 
 
Har inget att fota. Alla ni som läser får ge ETT förslag på vad jag ska fota. ( Till exempel: Klä ut dig till en kanin, ta bild av löv osv. ) Hoppas på många kommentarer! :D
Nu är detta inlägg slut så Hejssvejs!
 

Prov "-"

Hejsan hoppsan. En "suddig" bild, men jag tycker fortfarande att den är snygg. Den här veckan är det prov, prov och ännu mera prov. Jag kanske överdriver lite men vi har 2 stycken prov. Imorgon har vi det första, historieprov. Inte kul. Sen på Fredag blir det finskaprov. Hatar finskan, och ännu mera finskaprov. Men imorgon /På Onsdagen för att vara exakt/ så har vi skolfotografering. Yee! Kan ta bild sen när vi får bilderna så ni får se. Om det önskas?
 
 
Ξ *Ett tecken jag hittade. Det ser ut som ett likamed´s tecken, men med 3 streck. Hmm, varför finns det ett sånt tecken och vad betyder tecknet? Vet du lämna en kommentar. P.s på lördagen kommer en liten special. Nu har ni nåt att längta efter. ( Det "speciala" är ett ovanligt inlägg = Det kommer något nytt som jag kommer förklara på fredagen ) Har inte mycket att skriva mer. Så ha det gött.

readaboutandrea.blogg.se

Jag heter Andrea. I bloggen readaboutandrea får ni läsa om mitt liv.

RSS 2.0