FLOWERS

Hej bloggen och hejsan alla goda bloggläsare. Som ni ser lade jag upp några bilder idag före inlägget, något nytt jag testar. Jag vet att några bilder är suddiga men jag har inte värst bra kamera så jag skyller på den. :$
Tog bilder av våra blommor/växter idag, ni får blandade bilder och det tycker jag är okej.
 
Suck, efter en lång och skön helg förändrades allt. Det blev måndag - Skola. Skolan var tråkig, inget nytt förutom att vi slutade 1 timme tidigare. Jo, förstås startade vi ett projekt på Biologi & Geografi. Vi ska skriva en "fakta-bok" om några djur, till exempel: Ko,gris,get/får, höna och häst. Minns inte om det var fler. Uh, det är jobbigt enligt mig.
 
Vet faktiskt inte vad jag ska skriva mer men ni kan ju besöka bloggarna: friendsliv.blogg.se  & mandasliv.blogg.se lisaajax.blogg.se  & catieklunds.blogspot.se 
Ciao alla!
 

Oh NO

Nu får ni spänna fast er och hålla i er för nu kommer SUPERMÅNGA BILDER!
 Vanliga JAG!
 Jag med en blå slinga!
 Något jag fotade :D
Simba gumman!
GOTT!
 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ 
Gammal Radio
Den nya populära radion!
Mårris! 
 NAMI!
Nästan slut! :D
Suddiga jag vet, men jag ritade dem till Ida´s barnkalas. (För sina vänner) Då fick de fiska.
SAAFT!
Jag och Mårris på ena bilden och Simba på den andra! 
Rullade ... Var?
 Jo där! 
 Japp där var jag!
Ser DU skillnaden? Jo på den första bilden tog jag från väggen uppåt till taket, på den andra tog jag på golvet. Såg du det eller vet du det nu när jag berättade?
 
Ida´s "Tema". Hon gillar också hästar. 
Stolar :D 
 Mörkt ute! :O 
 Mårris är inte så värst pigg idag. Det var alla bilder. NU kan ni pusta ut. "Pjhuu...". Det var allt jag ville säga er, eller ska man säga visa er idag. BYE
 
 
 
 
 

Paarty!

Nami! Idag blir det mycket, mycket gott. Först ska min 4:åriga syster ha kalas för sina vänner. Då ska jag hjälpa till och då ska jag också äta lite gott. :) Mums! Sen ska Ida, ( Min 4:åriga syster) Ha släktkalas då får man också äta MYCKET gott! Såå blir väl kalas hela kvällen. Har varit ute och cyklat med syrrorna idag. KUUL! Ingen bild idag... Bue

*Dansar....*

"Dansar" av glädje idag. För idag är det ... FREDAG! Å vad jag har längtat till helgen. Veckorna känns korta men de är ändå så långa! Och så får jag godis idag. MUMS! Fast jag har redan ätit upp godiset, och ni hann inte smaka.. ( Skrattar ondskefullt MOHAHA ) Men ni har säkert något annat gott som jag har. CHIPS/POPCORN som vi ska äta ikväll. NAM! Får se om jag hinner vara med nån kompis idag... Ska städa mitt rum, grr...  Hatar att städa men min lillasyster Ida ska ha kalas imorgon så. SUCK! Idag vid skolan hade vi öppet hus. = Vem som helst fick komma in i skolan, dricka saft/kaffe och nåt annat gott. Och så fick de ju förstås gå runt och se. Vi från klassen som ville fick guida de som kom in. Fick inte guida nån... :( lite ledsen blir man ju meeen vem bryr sig om skolan? För nu är det ju HEEELG!!!! Nej, nu måste jag å städa men nån bild hinner jag lägga upp! 
 Suddig bild men söt kissemisse
 Naw ♥
Al Right, That´s IT! Bye my little friends. Have a good day!

Förändringar sker!

På morgonen USCH då ösregnade det ner. Men nu är det varmt & solen skiner.
Som sagt förändringar sker. Idag var det meningen att hela skolan skulle gå på nån "ruska-vandring" där man skulle gå 7 kilometer i små grupper. Men det regnade så mycket så färden blev inte av. På Mo-timmen kollade vi på en film hur det var f.Kr. (Före Kristus) Det var forskare som berättade osv. Lång och tråkig men intressant film. Vi hann inte se hela. Vet inte om jag vill se hela men i alla fall. Senare idag ska jag på en fotbollsmatch. Inget fotbollsfan men killarna från vår klass spelar så varför inte? Vet inte vad jag ska säga så BILD! 
Det kanske inte syns att det är jag som håller i kaninungen men det är jag som håller i. P.s kaninungen jag håller i på bilden heter Tusse.
Kärlek mellan kaninungen Fluffboll & mamman Pepsi!
@ Fotograferat av: ♦ Amanda ♦
/Amanda är min syster bara så ni vet! Läs hennes blogg: Mandasliv.blogg.se/
Läs också friendsliv.blogg.se
 
 
 

Mums!

Till att börja med ska jag berätta att idag fyller min lillasyster Ida 4 år. GRATTIS! Så blev en tidig väckning i morse, min pappa skulle till jobbet tidigt. (Klockan 07.00 på morgonen O_o) Så jag steg upp kanske halv 7? Visst fick hon många preseneter och av mig fick hon en "barbie-docka" och en godislåda. Hoppas hon blev nöjd. Idag i skolan hade vi många tråkiga timmar som, religion, Historia, Matematik och finska. Den enda bra timmen var bildkonst! ♠ ! Sen efter skolan for jag på ridlektion. Vi var ute och gissa om det var kallt? Mina händer är som is! Men jag får väl skylla mig själv som inte hade vantar. Nu till det andra:
Nu ska jag snåla ner er med mina bilder, jag är en häxa. Kalla mig Anden! Haha, skojjade men ni får en bild.
 Nu blir ni snåla va? :D
 Nu blir ni väl ännu snålare? MUMS MUMS!
Inga fler bilder, tyvärr. Men flera kommer ju, i nästa inlägg :D Bue
 
 
 
 
 

Circus

Idag kom artister/circusartister till vår skola. OJ vad de var duktiga. Det fanns en trollkarl, en man som jonglerade, två som cyklade på enhjulingar och en som släckte eld med munnen. Riktigt häftigt var det. Sen fick vi pröva på att cykla på enhjuling, gå på lina, jonglera m.m. Vi slutade klockan ett idag, SKÖNT! Obs: En av de som cyklade på enhjulingar hade världrekord med att hoppa över höjdhopps ribban. Han hade hoppat med enhjuling 1 meter och 32 centimer. ( Jag kan inte ens hoppa så högt utan en enhjuling.) Verkligen fantastiskt duktiga de var. Jongleraren hette Bobbo och är Sverige´s bästa jonglerare. (tror jag) Nån kanske känner igen honom, han har också varit med i tv. Som i Rampljuset. Nog om det. (Vill ni veta mera, skriv en kommentar!) Jag har bara slappat idag, förutom att gå på pianolektion så har jag inte gjort något. Imorgon får man väl göra allt man ville göra idag? Har inte kunnat göra mycket idag, har haft supersjuk rygg. (Den är lite bättre nu) Nu har jag inte något att berätta mer. Besök friendsliv.blogg.se ! ♥ De har en superblogg! Bue ξ

The day

På den här dagen har jag gjort en HEL DEL! Sov till klockan 11.00 fast jag bara for och sova klockan 12.00. Konstigt, när jag brukar gå och sova typ 01.00 så sover jag kanske till halv 10. O_O . Vad gör jag nu? Hm, ja jag sitter med min lilla söta Mårris. ♥! K har lärt mig göra hjärtan nu! :D Tack tack! Har fotat eller ähum, min syster har fotat kaninungarna (ALLA) så det kommer upp bilder på dem senare i inlägget! Efter jag ätit lasagne (Som jag HATAR) for jag till K´s. Där var jag med E & K och gissa om vi hade roligt?! Vi var först ute med K´s hund Mira. Vi for till samma skog som vi var en gång till. (Har väl skrivit det i nåt inlägg..?) Där hade K med sig kameran och hon tog några bilder. Men just for K hem så.. Det har varit en superdag! Nu ska jag slappa! Och njuta av den sista lediga tiden, för imorgon är det skolan som gäller. Men nu ska ni få bilder på allt och inget! 
 Lilla jag på MiniDisco!
 Suddiga stenar! :D 
Från MiniDiscot, den sista bilden är "rökig". För de hade en "rökmaskin" som sprutade rök ibland.
 Alla kaninungar tillsammans!
 Häst i mörkret. /Min moffas häst, Bjutie ♥ /
 Kaninungen Tusse ♥ ♥ ♥
 Kaninungen Lille Skutt ♥ ♥ ♥
 Kaninungen Fluffboll ♥ ♥ ♥
Det var alla bilder det, Bue!

Ticktack

Är fortfarande hos min mommo och moffa, men ändå kommer dagens andra inlägg. Jag har inte gjort så mycket förutom att äta,dricka, vara på datorn och se på tv. Men trots allt har jag varit med min kusin och fiskat. Han fick en abborre. Jag fick 3 abborrar och två mörtar. Tog inte bild. Vädret är "ruskigt". Det regnar, är mulet och blåser. USCH! Men det var bra fiskeväder! :D Kommer ingen bild pågrundav att jag fortfarande inte är hemma. Men snart så. KOMMER lägga in bilderna i dag, men de kanske inte kommer upp bilderna idag. Men de kommer vara inne på datorn så det bara är lätt att klicka in dem hit på bloggen. Ganska lätt, man bara klickar! Sen klart! Så det kommer... Vänta bara. ( Om ni inte vet vilka bilder jag pratar om så ska jag föklara: Bilderna från MiniDisco & av kaninungarna.! ) Men nu ska jag väl hitta på nåt. BUE

Borta BRA men hemma BÄST

Nu är MiniDiscot slut, roligt hade man såklart! Just nu sitter jag i min mommo & moffas trygga "datorhörn". Kan inte lägga in bilder från minidiscot här, men när jag är hemma så! Före vi for hit så fotade jag kaninungarna som jag döpt till:
Lilleskutt
Tusse
Fluffboll (Sötnos) 
Det är roligt att se dem växa! :) Minns när de inte hade öppnat ögonen och när de inte hade päls. VILKEN FÖRÄNDRING! O_O! Idag ska jag bara lata mig, inget speciellt.
Gammal bild! 
 
 

MINIDISCO

WOHO! Tänkte börja detta inlägg med något nytt. När det är + före meningen = något bra! när det är - före meningen = dåligt!
+ Det är fredag!
+ Det är HELG
+ IDAG ÄR DET MINIDISCO
Ska jag vara ärlig... Idag finns det inga - ! :D Måste efter nån timme eller så börja ställa mig! P.s (tror jag kanske tar med kameran annars så tar jag åtminstone med telefonen! :D)
HEELG! MINIDISCO! FREDAG! finns det något bättre som skulle finnas? BEST DAY EVER (Typ) Nu kommer picture´s!
fina bilder jag hittade... (Tagen återigen av syrran MANDA = AMANDA)
 
 
 

En vanlig dag

Dagen i skolan var väl helt normal. Egentligen inget speciellt förutom ... VI FICK VÅRA VÄNELEVER! Men min vänelev som jag ska ha var sjuk :/ Men var med en annan då istället. OCH idag var vi störst i skolan, för 6:orna var borta på ett ... läger kanske? I alla fall vi var störst! :D Sen när jag kom hem satt jag på datorn en stund innan jag gjorde mina läxor. (Mina LÄTTA läxor) Efter jag gjort läxorna ringde en kompis som jag tänker kalla F. (Har varit bild på henne så någon "kanske" vet :)) Vi kollade på kaninungarna som fotfarande är ute och leker på dagarna. ( Att de inte blir trötta!? XD ) F for hem för en stund sen, vi var ilag tills klockan 20.47 ( kvart före nio ) :) Nu ska jag vila, se på tv och sen sova... Två bilder slutligen!
Dom är tagna av min syster Amanda ( Besök hennes blogg Mandasliv.blogg.se , besök också mina vänners blogg friendsliv.blogg.se )
 
 

Ute & Fotat

Igår var jag faktiskt ute och fotade en hel del, samt kommer det upp en bild av en av våra kaninungar.
Skoldagen var bra, men det bästa var bildkonst (förutom rasterna). Och så fick jag reda på en superkul sak .... *trumvirvel* Minidisco på fredag, så kommer troligtvis nån bild från discot :) Kören blev inte av, vi var allt för lite... (4 stycken) :( Men när man fick reda på discot blev man på BÄTTRE humör! Nu ska ni inte behöva vänta mera ... Nu kommer bilderna!!!
P.s det är höstbilder!
Löv, hösten har kommit!
 Jag kastade upp löv från en lövhög och slängde upp dem i luften. "Klick"
 Min lilla lövhög
 Vår låånga solros!
 Jag sa ju att den var lång / runt 3-5 meter lång!/
 Åh vad det är många MÅNGA löv!
 Ett äpple! Mums /vårt äppelträd är sorten ... rödkanel! MUMS/
 Många moln fanns det när jag fotade denna bild!
 En av våra söta kaninungar (suddigt men det syns)
 Lillajag! :)
 AAAA EN UGGLA!!!
 En trä uggla PUH :) 
 Klöver som alla behöver ... :)
 :)
 Mårris Aw... :3
Tänkte ta några bilder av mig vilket jag gjorde.. Men alla de bilder jag tog (förutom 1) blev fula!
Bue
Oj, glömde berätta! vi ska få våra vänelever imorgon!!! :D
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

WHAAAT!

11 KOMMENTARER! TACKAR! oj oj OJ. Det trodde jag inte! Har fått ganska många saker jag ska ta bild av.
Nu kan ni inte säga mera... måste ta det bilderna ni "beställt" först! Dagen var bra, :) Vi hade 4 timmar med min favortilärare KUL, nu ska jag bara slappa!
Tänkte säga vad nån velat ha bild av:
 
Mårris på mitt huvud ( Ta bild )
Hjula med godis i munnen ( Ta bild )
Gå ner i "spagat" så långt jag kan (Ta bild)
 
osv... :)
 
Här kommer bildregn!
:) Bildregnet är slut redan! Bye
 
 

Svar

Nu kommer svaret var jag var. *trumvirvel* hos min mommo och moffa! Tog inga bilder med min kamera även fast jag hade med den. Den var utan batteri, synd. Idag i skolan på gympa hade vi länk. Hade väldigt ont i hälarna efteråt. Sen skulle man till piano direkt efter. TUNGT! Men det var inte så tungt att spela piano. Åt just Ris med kycklingvingar. Hann inte ta bild av det för jag var så snål! Men jag VET att ni skulle ha blivit snåla om jag lagt upp nån bild. Kom ihåg att säga vad ni vill att jag ska ta bild av! :) Nu ska jag bara chilla.... P.s youtubetips - Ylvis The fox!

...

Hade absolut ingen idé på nån rubrik O_o är lite nere idag... För det fanns inga kommentarer... 
En idé föll från himlen. Men NU vet jag! :D Vad sägs om ATT DU ska berätta för mig vad jag ska ta bild på?
Som förut, du får säga vad som helst. ( Som faktiskt kan gå att fixa ) För att sätta igång era hjärnor så förra gången skrev nån: Klä ut dig till häxa, och en annan ta en bild av dig med en banan i munnen! ;)
Vad jag har gjort och gör får du veta när jag är hemma! SÅ var är jag nu? O:O Hejsan hopp, kakor och gott nu... Ett litet tips var jag är... Det finns hästar,hund, katt och jag är hos ...?

PUH

Dagen har varit LÅNG! Åt först fiskpinnar med mos, sen for vi till staden. Köpte inget ... hittade inget som intresserade mina pengar O_O :D Men då har jag ju mera pengar (typ) Åt just en hotdog ... Är inte alls hungrig! :D Vilken tur för då äter jag inte upp er! Just nu pipar och pipar min telefon, utan laddning, Nu kommer det bilder! Tog dem just med datorns kamera = dålig kvalite
Som sagt! Utan laddning
Här kommer ... my ... telefonia
:)
Söta jag ! :)
Stolt över bilden! :D
 Förvånade och kaninaktiga jag :)
 GALNA JAG!
 Allvarliga jag!
 Normala jag! :)
SES




 

 
 
 

Löördaag

Vad är det för dag i dag? Jo, LÖRDAG!!! Älskar lördagarna, fredagarna och lite söndagarna :D Ja, jag var just ute... Vädret är varmt även fast det bara är +16 grader varmt O_o Dagens planer: Vara ute med nån kompis, eller gå till öja :) Vill ni veta en sak? BESÖK bloggen friendsliv.blogg.se , den är bra! Bra räcker inte ... utan SUPERBRA!!! :D Har du nån blogg?Oj, du har! (Kanske) Vad heter den? Ska ut och fota snart så då kommer det BILDREGN igen :) Nästa vecka ska jag gå på nån slags kör :) Hoppas man får sjunga solo ...? :D Det vill jag! Men nu har jag inget att säga mer ...
 
 

Sommaren är kort ... det mesta regnar bort!

"Sommaren är kort ... padampamdatta ... de´t mesta regnar bort ... padampamdatta ... men nu så är den här så ta för dig! Solen skiner idag!"
Den "sången" hade jag en gång till pianoläxa och jag tyckte att det passade in här... Som sagt, jag ska ta för mig ... För solen skiner IDAG! :D Igår fick vi smaka på sju olika sortes äpplen. ( I skolan ) Det var gott! Mina två favvisar hette: Socker Miron & Gulkanel :) IDAG ÄR DET FREDAG! Ska bli skönt att få sova till 11 på morgonen istället för att stiga upp klockan halv 8. Idag tog jag med mig 4 äpplen till skolan från vårt äppelträd. Min lärare tror att vårt äppelträd är RödKanel :) I alla fall är våra äpplen goda och de doftar gott. På kvällen ska jag se på en ny film som kommer på disney chanel. Den heter - Teen Beach Movie ! I filmen är Ross Lynch en av huvudkaraktärerna :) / Ett fan av honom ... Han har bra låtar på YouTube :> Bara att kolla / :) Nu sitter jag bara och latar mig :) Före bloggen: jag brukade inte göra så mycket då när jag var på datorn, men jag minns att jag var på Bolibompa spelen när jag var på datorn :D 
Bildregn!
 Mårris :)
 Jag kastade pil!
 Kan DU räkna hur mycket poäng jag fick?
 Solen lyser på mitt hår från en vinkel :)
 Söta GODA blommor! Man drar lös lite och suger på den vita ändan! Namijami!
 
 
 
 
 
 
 

Mårris

Hittade Kameran snabbt, så jag kunde bara inte vänta!
Bra Mårris, fortsätt var fin vid kameran!
Titta in i kameran nu! En sista bild!!
 Oj, hur hamnade jag där?
Nu var bilderna slutt! Bue
KOM IHÅG ATT BESÖKA BLOGGEN   FRIENDSLIV.BLOGG.SE!!!
Jag är ganska söt på bilden... eller hur?
 
 
 
 
 

 

Ridlektion

Hejsan hopp, här rider jag i galopp. Åt just några äckliga franskar men gott kött och supergoda champinjoner. MUUMS!!! Före jag åt så var jag på ridlektion. Red en shettis som hette Marta. Hon var en söt, snabb och liten häst :')  Solen sken inte på morgonen, inte heller när jag var i skolan MEN nu skiner den och det är bara att sola sig om man vill. Hittar inte min kamera, men ska leta idag så då KOMMER bilder av Mårris upp imorn... Har ni nåt förslag på vad jag kan skriva eller vad jag ska fota? Om just DU vet något så är det bara att klicka, skriva din kommentar/förslag och sen tryck på SKICKA! Då skulle mitt ansiket vara väldigt, väldigt glad O_O :D Ska säkert ut i det varma och sköna vädret snart men först de supertråkiga läxorna. GAH!  Ja, nu får ni väl en glad lite filur på en bild!
Lilla jag för länge länge sen med några lock på ögonen ! Boenos notches
 

Hallongrottor

Bakade just Hallongrottor! Det blev GOTT! För er som inte vet vad Hallongrottor är så då kan man beskriva det som muffinsar med hallonsylt i. ( Fast vi använde äppelmarmelad ) Det kommer säkert upp en bild på en av Hallongrottorna imorgon. Idag på Tävlingarna så var vädret såå bra! Bättre väder kunde det inte vara. Det var lagom varmt och det blåste svala vindar. SKÖNT! Denna gång fick jag ingen medalj men nästa gång så kanske? Jag var med i stafett och då kom mitt lag fjärde... Irriterande men faktiskt helt OK :) Har just duschat, skönt med svalkande vatten. Var ute och fotade med en vän lite tidigare idag! Då var det Mårris som var fotomodellen ! ;D Har inte kameran nära mig nu så de bilderna kommer upp imorgon...
Hittar ingen ny bild så det blir ingen bild, men imorgon!!! Bue

Inlägg Inlägg Inlägg Inlägg Inlägg Inlägg Inlägg ...

Nu slänger jag in ett inlägg före jag rusar till skolan. Kommer se på när andra tävlar vid idrottsplatsen och sen ska jag också tävla i stafett. Men det är den näst sista grenen, den sista grenen är 600 meter och 800 meter :) Bli väl en rolig dag idag då? Men nu tickar tiden iväg ... Klockan äär 07.53 , ska hinna äta före jag går också ... och det är lite svårt med vår kisse Mårris för när man äter hoppar han upp på stolen bredvid, kanske till och med upp på bordet ibland och så jamar han och hoppar upp på benet :) ... Önska mig lycka till O.o Bue
 
 

Partytime

Whohoo! Idag blir det Kalas, ett stort GRATTIS (Hoppas min kompis som fyller ser mitt stora grattis)
Såå, idag var jag på min första pianotimme i år... Det är mitt tredje år :) /Ni visste kanske inte att jag spelade piano? Ja, i alla fall gör jag det/ Den var både lätt & svår, såå det blev en lång skoldag. Idag gjorde vi ett roligt experiment i skolan på Fysik  &  Kemi- timmen ... Vi skulle rena smutsigt vatten, RIKTIG smutsigt vatten till så rent som möjligt. Vi var i grupper då och min grupp .... hmm... vi fick inte vattnet så rent men det skulle säkert gå att dricka /?/ Snart ska jag äta ris med något :) Mums! Ja, man ska väl ha kul på kalaset senare då? SÅ BYE men ni ska SJÄLVKLART ska ni få en "bild"
 En smilie :D
 

Vilodagen

Nu är det söndag som man också brukar kalla vilodagen , men vilar jag? Å nej! Först städade jag mitt rum, damsugade och tittade till kaninungarna. Sen var jag bara ute, tittade på när lillsyrran lekte och sen for jag in och lackade mina naglar :) Sen fick jag ett samtal av en BRA kompis, så jag for till hennes... Hade väldigt roligt! :) Före bloggen: då hade jag inget eget rum, utan delade rum med min syster :) /Men det var för läänge sen, flera år/  Så nu kommer bilder på mina lackade naglar!
 
Det är så att jag jobbat på en serie ... så här kommer den! Men ni minns väl att när det är * före texten är det jag som pratar och när det är - för texten är det Mårris
* Hej! Mårris! Du minns väl att du lovade att vara med i min serie idag?
- Oj, det glömde jag bort! Kan du vänta lite? Jag är sååå hungrig!!!
* Jaja, men skynda dig!
 
* Är du klar snart?! *SUCK*
- Ja nu är jag klar! Vet du vad?
* Neej, vad borde jag veta Mårris?
- Jag kan hyptnotisera andra!
* Haha sääkert!
- Det är sant! Jag kan bevisa det!
* Okej!!!
 - Okej! Titta djupt in i mina ögon!
* Okej! Mårris ....
- Tyst! Du får inte säga något!
- See riktigt djupt in i mina ögon! Nu kommer du se något som flyger...
* Men jag ser inte vad det är? Mårris hallå!
- Okej! Titta djupt in i mina ögon igen så kanske du ser bättre!
- Är det bättre?
* Lite men det är inte tillräckligt bra! 
- Okej, se in i mina ögon IGEN!
* Nu är det tydligt!!! :) 
- Bra, men nu är jag trött så nu försvinner det!
- Pust! Man blir trött av att hyptnotisera andra....
- Nej, nu tror jag att jag ska sova!
- Gonatt!!!
* Okej, godnatt!!
 
                                                 SLUT
 
Hoppas ni gillade den! Men nu har jag en fråga! Vad såg vi/mårris när han hyptnotiserade mig/er?
Svara gärna! 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Gjort - Inte gjort "än"

Dagen började med sol, sol och ännu mera sol :) Efter att ha ätit korvsoppa for jag direkt till K´s , vi kollade in i kojan och där fanns det ingen geting. Det var bra, vi lekte lite med Uno, lade upp nån slags kvist i taket på kojan, och vi tog några bilder med K´s kamera. Sen raka vägen in och så började vi göra blåbärhallon glass :) Det skulle ta 4 timmar innan den skulle vara klar såå jag hann inte smaka... Också för att K´s skulle bort ... Men trösten kom :D Jag gjorde blåbär och hallon glass när jag kom hem. Så nu har jag lagt den i frysen och nu är det bara att vänta :D Söta Mårris ligger i min famn just nu :) Ikväll ska jag sköta lillasystern :) Liiiiiiiiiiiiite bilder nurå :) har inte tagit nån bild själv men de är sååå fina!!! :D
 
Visst var de sööta? :) Hejppa 
 
 
 
 
 

 

Fredag igår - LÖRDAG IDAG

Igår hann jag tyvärr inte lägga upp något inlägg... För att efter skolan så for jag direkt på KALAS :) Oj, vad roligt jag/vi hade på kalaset :D Åt Hot Dogs, godis ... MYCKET godis, limsa - COCA COLA , marshmallows som var doppade i vitchoklad, /vissa/ och vissa i mörkchoklad :D GOTTELI GOTT ... Blev vääldigt mätt :)
K var också på samma kalas =) Sen på kvällen for jag med en kompis till vår skola klockan 06.00 :) När jag sen kom hem hade jag varit med kompisen enda tills klockan Halv 10 :) Så... var lite trött så ville inte skriva på bloggen då :O Meen nu skriver jag ju så ni får ju veta lite mera om den dan i alla fall :O När jag kollade hur många som kollat på min  blogg var det över 50 besökare... men ingen kommentar :) Men är nöjd över att just DU kollar :D Har varit ute och fotat idag så tänkte väl lägga upp några bilder eller så :)
 Solnedgången var så vacker, och himlen lika så :D
 En solros jag hittade "_"
 Suddig men ZOOOM
Vår hund ;) svår att fota för vår hund Grålli rörde sig mycket!
Rödvinbär :D
 Ett suddigt hallon
 Det märks att hösten är nära
 O_O
 Några rabarber finns det kvar :) Det var alla bilderna men hoppas ni gillade dem :)
BUE :

 
 
 


 
 
 
 

 

 

 

Yeah

Här kommer en bild från idag
/Skriver mera sen när jag är hemma/
 
 

It´s over

Nu har jag just varit på Fotiscupen
Vann inget men kom fjärde :) 
Vi var bara två mål ifrån brons :/ Lite surt men jag är ändå glad :D
Är såå trött just nu så ska väl vila hela dan/kvällen 
Har inte mycket att säga men jag kan väl ge en bild istället?
Hoppas bilden duger :)
 Det är en liten fågel jag tog bild på :)
För länge sen men den finns kvar i datorn :)
Så, ett inlägg till kanske kikar fram idag
Men nu ska ni få:
 
Del 3

SPÖKET I VÄGGEN
 

Efter 20 minuter kom de fram till Cece´s hus och Alice sade högt:
- Wow! Cece´s hus var stort och det fanns många stora glasfönster, till och med en pool.
- Bor du här? Frågade Alice imponerat.
- Japp, det är lite ensamt här efter som jag bor själv men jag har kompisar som hälsar på ofta, svarade Cece glatt.
- Du måste vara rik… var det enda Alice kunde säga.
- Ja, mina föräldrar dog för 1 år sen och jag fick alla deras pengar som de hade, och så fick jag deras hus, sade Cece lite nedstämt. Alice såg att Cece inte såg så glad ut och hon försökte muntra upp henne med att säga:
- Du är inte den enda. Cece tittade upp och kollade på Alice.
- Vad menar du? Sade Cece förvånat.
- Mina föräldrar dog också, men för 2 år sen! Sade Alice och en tår föll ner från hennes kind.
- Kom in… sade Cece glatt och började gå mot en grind som fanns en bit bort. Alice följde efter och Cece öppnade grinden med en kod och sedan gick de in i huset som bara låg 20 meter ifrån grinden. Alice ledde sin moped efter Cece´s .
Alice ställde sin moped bredvid Cece´s och följde sedan tätt efter när Cece gick till dörren, sade:
“Cece” och gick sedan in.
- Har du ett röstlås? Frågade Alice imponerat. Cece nickade stolt.


 
 

 

Tack

När jag loggade in på bloggen idag blev jag såå glad!
Det fanns 3 kommentarer och jag såg att igår hade 36 personer tittat på min blogg!
TACK för det och fortsätt bara :)
Del 3 i SPÖKET I VÄGGEN kommer imorgon :)
/Något att se fram emot eller?/
Vill mer än gärna höra vad ni tycker om den hitills :O
Idag har jag varit med F, vi for till skolan och hittade en 5 cent
Men vi tog den inte...
Ja, dagen har varit varm och härlig men på morgonen var den så dimmig...
Tog inte bild då, bråttom till skolan.. :/
Imorgon ska jag gå med några från skolan till FOTISCUP :)
Ska stå Back med K, /En av ägarna till friensliv.blogg.se som ni vet/
Ska bli roligt att umgås på skoltid någon annanstans
med kompisarna, även fast det kommer vara matcher här och där..
Nu kommer en eller fler bilder...
Raket som avfirdes på venetiansk
Flera raketer!
Det var allt :)
 
 
 

 
 
 

KoKo

Koko, vakna upp allesammans för nu kommer ett inlägg.
Tänker skriva det nu före jag glömmer!
Före bloggen: Flyttade jag :)
Har varit med K idag igen och städat det sista i kojjan och tagit med sågen och hackat bort alla brännässlor :)
Roligt!
Har inget mer att skriva förutom .....
På ONSDAG är det FOTBOLLSCUP
Ska träna imorgon i skolan :)
Blir väl ett proffs nurå :)
Haha bye

K´s

Har varit till K´s och:
* Städat kojjan
* Tvättat kojjans fönster
* Gjort en genväg till kojjan
* Tagit sågen och huggit ner brännäslor och hallonbuskar
* Ritat
* Plastat in det vi ritat
* Ätit god lingonpaj med vispgrädde
* INTE haft tråkigt
* Sjungit och löilat oss
* Filmat och fotat
* OSV.
Hade inte med kameran tyvärr... Men K hade sin kamera så kolla på 
K´s och E´s blogg friendsliv.blogg.se
som är otroligt bra för att få se bilder!
Det har regnat idag men det hindrade inte oss :)
Det var mitt schema som jag haft idag :)
Men en bild får ni ändå!
 En linda med fåglar på :)
 

Spöket i väggen

Nu kommer DEL 2 av:
Ni får se lite vad som hänt tidigare också
 
SPÖKET I VÄGGEN

- Det blir okej! Sade Minna som satt i ambulansen med bandaget runt handen.
- Vi ska bara se så att hon inte har några allvarliga skador! Sade en man som hette Per och som arbetade på sjukhuset.
- Får jag följa med? Frågade Alice desperat. Per skakade på huvudet och Alice sade av rädsla:
- Du kan inte bara lämna mig!
- Du kan inte! Skrek hon av ilska åt Minna som såg lugn ut, för lugn.
- Hon kommer hem ikväll oroa dig inte, sade Per lugnande åt Alice och stängde igen dörrarna. Alice fick inte fram ett ord. Hon bara stod där och stirrade när hon såg ambulansen köra iväg.

Alicia kollade på huset de bodde i som inte såg så välkomnande ut. Hon såg en tjej komma förbi med en moped. Tjejen saktade in när hon såg Alice och Alice såg att tjejen var nästan i samma ålder som henne.
- Bor du där? Ropade tjejen till Alice.
- Aa, vem är du? Sade Alice tillbaka.
- Jag är Cece, vem är du själv?
- Alice, sade Alice svagt tillbaka och hoppades att Cece inte skulle höra men det gjorde hon och hon började köra med hennes moped uppför backen.
- Känner du till historien? Frågade Cece och tog av sig hjälmen. Alice skakade på huvudet.
- Som jag trodde, efter som du flyttade hit… sade Cece svagt.
- Bor du här själv? Tillade Cece.
- Min moster bor också här, sade Alice lite lugnare än vanligt.
- Vilken historia menar du? Sade Alice väldigt fundersamt och nyfiket.
- Kan vi gå någon annanstans? Hem till mig kanske? Det är inte bra att berätta dem här… sade Cece tveksamt.
- Visst! Sade Alice och tog nyckeln till huset och låste, satte på sig hennes hjälm och körde med hennes moped efter Cece´s moped.


Hejsan :)

Somnade igår klockan halv 2 
vaknade halv 9 :) Men ändå är jag väldigt pigg :)
Nu kommer det bilder direkt!
Men tänker förklara vad bilderna handlar om :)
Jag och min kusin for till kusinens skola (= Öja skola)
 En spindelgunga :)
 Ett stort ... nät?
 Jag är på toppen av nätet :)
 Klätterställning
 En basketplan
Min kusin var ett riktigt proffs
Haha, en liten giraff? :D
 Eld, i en lykta ;)
 En raket :)
 
Raketer :D Min kamera var väldigt dålig och slö, 
så fick inga bra bilder :( men det kommer fler :)
Idag ska jag troligtvis vara med K, eller nån annan kompis :)
Bye
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 
 
 
 
 

 

 

 


 

readaboutandrea.blogg.se

Jag heter Andrea. I bloggen readaboutandrea får ni läsa om mitt liv.

RSS 2.0